ÁRAJÁNLAT

Az itt feltüntetett árlista tájékoztató jellegű, nem minősül árajánlatnak. Mivel minden munka egyedi, így nehéz előre kész információ nélkül megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe és mennyibe fog kerülni az adott munka. A feltüntetett árak nettó árak, alanyi ÁFA mentes vagyok! Átadási formátumok: JPG, PNG, EPS, PDF

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS UTÁN - ÍGY DOLGOZOM

Űrlap segítségével küldd el ajánlatkérésedet.  Rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Kapsz tőlem egy árajánlatot, ha ez neked megfelelő, elkezdhetjük a közös munkát.

Első körben átbeszéljük, hogy pontosan mivel foglalkozik, mit képvisel a céged, konkurensek, célok stb.  Célom, hogy jobban megismerjem a vállalkozásod, így a megfelelően kialakított arculat a lehető legjobban tudjon képviselni, kommunikálni a célcsoportod felé.

Arculat
A logó a legfontosabb arculati elem, ennek tervezése az első lépés, többi elemre is hatással van.  Alapszínek, betűtípus, egyéb grafikai elemek kiválasztása, majd folyamatában haladva elkészítjük a további anyagokat. Általában 2-3 módosítási kör elég ahhoz, hogy a különböző arculati elemek végleges formája elkészüljön. Ebben a tervezési fázisban is várom ötleteidedet, javaslataidat.

Logótervezés
A megbeszéltek alapján elkészítek 2-4 logó variációt, ezt emailben elküldöm majd neked. A variációk közül az általad kiválasztottal folytatom a munkát, 2-3 módosítási kör elég ahhoz, hogy a logó végleges formában elkészüljön. Ebben a tervezési fázisban is várom ötleteidet, javaslataidat színekkel, betűkkel stb. kapcsolatban.

Az elkészült anyag többféle formátumban kerül átadásra, JPG, PNG, EPS, PDF.
A vektoros grafikai elemek mérete korlátok nélkül növelhető, minőségromlás nélkül. Nyomdakész anyag esetén PDF kompozit.